Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratul motiv pentru care Țuțuianu a fost ELIMINAT (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian tutuianu inquam

Demisia lui Adrian Ţuţuianu din fruntea ministerului Apărării la doar câteva luni de la numire a venit ca o lovitură pentru Guvern. Dacă înlocuirea lui Ţuţuianu a fost neaşteptată, alţii susţin însă că era previzibilă după ce acesta din urmă ar fi bătut palma cu SRI, scriu cei de la Naţional.

"Dupa un debut fulminant la conducerea Comisiei parlamentare de control a SRI, a fost promovat, cu sau fara voia lui, in fruntea Ministerului Apararii Nationale. Acolo unde se pare ca nu i se atribuise decat rolul de a achita notele externe pentru „shopping”-ul facut de demnitarii statului roman de la atat de influentele companii de armament de la marile puteri. Asa ca, disperat de a iesi din aceasta capcana de care s-ar putea ca „Happy DGIA” sa nu fie deloc straina, Tutuianu si-a saltat fustita, sperand totusi ca nu va fi „facut” pana la urma. S-a inselat insa amarnic…", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Înţelegerea lui Ţuţuianu pare să nu fi avut sorţi de izbândă, fiind înlocuit la scurt timp cu vicepremierul Marcel Ciolacu, susţine jurnalistul.

"Incercarea unui Tutuianu presat din toate partile a fost prea timida pentru a avea sorti de izbanda in fata unor mize atat de uriase precum cele din domeniul inarmarii. Asa ca interimar la MApN este Marcel Ciolacu, vicepremierul care, tot in ultimele zile, a fost confirmat drept noua „eminenta cenusie” a PSD-ului.", mai scrie Tache.

Citeşte şi: Tudorel Toader, INSPECŢIE la penitenciarul Codlea. Modificări de PROPORŢII după vizita ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.