Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărul din spatele complotului dintre 'puciștii' din PSD și șefii SIE: găștile se întâlnesc separat

blackbirdesolutions.com
negocieri

Situația din PSD este una extrem de încordată, iar partidul este în mod cert rupt în două. Acest lucru se vede și la evenimentele festive, acolo unde fiecare merge în funcție de afinități și interese politice de moment.

Citește și: Democraţii preiau, după opt ani, controlul în Camera Reprezentanţilor (proiectii presa)

În presă au apărut informații despre un complot al ”puciștilor” cu șefii SIE, un nou plan de a-l dărâma pe Liviu Dragnea. Participanții la șpriț, căci asta ar fi fost de fapt, ne-au explicat că era ziua lui Gabriel Vlase și cum acesta este proaspăt ales șef al SIE, încă are mai mulți prieteni în politică decât în servicii.

Citește și: Antena 3: Întâlnire de taină între şefi din servicii. S-a discutat despre Operaţiunea Valiza

Așadar, Gabriel Vlase a întins masă mare și și-a sărbătorit ziua de nume în avans, alături de foști colegi din PSD. La eveniment ar fi participat atât șefi din servicii, cât și oameni din PSD, care sunt apropiați de Gabriel Vlase.

UPDATE: Marcel Ciolacu confirmă prezența la ziua lui Gabriel Vlase. Pe lângă Ciolacu au mai fost prezenți Mihai Tudose, alți deputați PSD, dar și oameni de la PNL, precum Alina Gorghiu.

„V-am răspuns că nu s-a discutat politică la acea întâlnire. Sunați-l pe dl Vlase și vă va spune pe cine a invitat. O petrecere privată. Vreți să vă spun și ce am mâncat? Întrebați-l pe dl Vlase, el a făcut invitațiile și sigur vă răspunde.”, a spus Ciolacu, miercuri, la Parlament, precizând că invitațiile au fost făcute de săptămâna trecută.”, arată Marcel Ciolacu.

De altfel, găștile din partid au mers spre chermeze diferite, în funcție de afinități și interese. Tabăra lui Liviu Dragnea a participat la un alt șpriț oferit de Daniel Suciu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților și Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului.

În atare condiții, așteptăm cu interes Crăciunul, să vedem unde și mai ales cine cu cine taie porcul, la ce chermeze se merge și care sunt noile trenduri în materie de afinități politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.