Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adi Despot şi Andi Moisescu, într-un nou proiect radio

exarhu despot

Un nou proiect radio stă să se ridice din cenuţa Radio Guerrilla. Răzvan Exarhu şi Adi Despot au fost miercuri la CNA, pentru a prezenta proiectul radioului Clandestino FM, care ar urma să emită în Bucureşti, potrivit paginademedia.ro.

Potrivit lui Răzvan Exarhu, dacă vor obţine licenţa de la CNA, la postul Clandestino FM Andi Moisescu va avea o emisiune de jazz. Adrian Despot, care este şi directorul muzical al postului, ar urma să aibă o emisiune de seară la Clandestino FM, mai scrie sursa citată.

Răzvan Exarhu este unul dintre cei care au contribuit la crearea şi implentarea proiectului Radio Guerrilla în 2004, post la care a fost director de programe, consultant şi realizator.

Investiţia iniţială în postul Clandestino, care în prezent emite online, va fi de 35.000 de euro.

"Am crezut că mediul online ar fi suficient pentru a merge acest proiect, dar ca business acesta nu se susţine. Date fiind toate experientele mele legate de radio, acest proiect are un fundament real. Radioul ar trebui să se întoarcă la radio. Mi se pare că între timp, dată fiind comercializarea excesivă, clişeele, radioul si-a pierdut misiunea, identitatea şi a pierdut oamenii. Cred foarte tare în puterea acestui mediu de a schimba lumea. În opinia mea, Radioul şi-a uitat originile şi misiunea. FM-ul are de oferit aproximativ trei tipuri de formate: supercormecial, nostalgic şi alternativ. Aş aduce radioul inapoi la radio, aş reinventa radioul. Vrem să aducem voci consacrate şi oameni tineri, as aduce înapoi un public care a fost îndepărtat afectiv de radio. M-aş bucura să-mi daţi o şansă să fac un radio bun", a afirmat Răzvan Exarhu, despre Clandestino FM, în faţa membrilor CNA, potrivit paginademedia.ro.

Acţionariatul societăţii Clandestino Media SRL este Exarhu Marius Razvan – 50% şi Fanache Mihail – 50%.

FOTO: Răzvan Exarhu şi Adi Despot. Sursa: facebook.com/exarhu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.