Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Alberts TAXEAZĂ jignirile aduse de Nicușor Dan și Clotilde Armand: 'Sunt sătulă de dispute sterpe între decidenții politici și administrativi'

www.facebook.com
adina alberts

Medicul Adina Alberts, candidatul Alianței ProBucurești 2020 la Primăria Sectorului 1, a lansat, pe Facebook, un atac la modul în care se adresează votanților unii dintre politicienii din ziua de astăzi.

"Sunt sătulă de dispute sterpe între decidenții politici și administrativi. Este o mare tristețe pentru mine să fiu nevoită să asist permanent la jigniri reciproce care nu mai contenesc, și care “îmi zgârie timpanul”. Și aici mă refer mai ales la acea parte a eșicherului politic care se pretinde a fi de dreapta, stilați, mulți cu studii la universități sonore din străinătate, și care se comportă într-o continuă desconsiderare față de noi, ceilalți cetățeni ai acestei țări!

Epitete de genul “Primarul bolșevic” ( Clotilde Armand) sau “Panarama din Centru” (Nicușor Dan) mă dezgustă profund?! Nu-i așa că și pe dvs?! Și asta o spun făcând abstracție de performanțele administrative mediocre de care au dat dovadă, și pe care mă abțin să le comentez aici! Aș vrea să subliniez doar “calitatea” umană a dumnealor.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’ .

Dragi prieteni, este momentul să sancționăm drastic astfel de comportamente suburbane! Sunt convinsă că foarte mulți dintre dvs gândiți ca mine.

Sunt Dr Adina Alberts și candidez pentru funcția de primar al Sectorului 1. Eu sunt omul care poate transforma acest sector într-un sector al oamenilor manierați, educați, civilizați.

Mă găsiți la poziția 4 în buletinul de vot pentru desemnarea Primarului Sectorului 1, și la poziția 5 în buletinul de vot pentru desemnarea membrilor Consiliului Local al Sectorului 1.

Candidez din partea Alianței ProBucurești 2020", a scris Adina Alberts, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.