Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul unui restaurant din Botoșani a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea normelor legale

Administratorul unui restaurant în care se aflau 20 de persoane și în care mesele nu erau așezate conform normelor legale a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Botoșani, în timpul efectuării controalelor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars Cov 2, forțele de ordine au constatat că la un local public din Botoșani nu sunt respectate măsurile impuse de autorități, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise .

În interiorul localului au fost identificate peste 20 de persoane care nu respectau măsurile de distanțare socială, iar mesele nu erau așezate conform prevederilor legale.

Administratorul localului a fost amendat cu 10.000 de lei, iar alte 8 persoane care se aflau în local au primit amenzi pentru că nu purtau mască de protecție.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat 150 de firme, iar în total au fost aplicate 137 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.