Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentă racolată prin metoda 'loverboy' de un bărbat de 31 de ani, obligată să se prostitueze. Agresorul a fost reținut

droguri diicot

O adolescentă din Galați a fost racolată prin metoda ,,loverboy” de un bărbat de 31 de ani din Galați, care, după ce a scos-o din familie și a determinat-o să renunțe la școală, a obligat-o să se prostitueze. Gălățeanul a fost reținut, după percheziții ale polițiștilor și procurorilor DIICOT.

Bărbatul din Galați, bănuit că a exploatat sexual o fată de 16 ani, pe care a racolat-o prin metoda ,,loverboy”, a fost depistat, luni, în urma a patru percheziții efectuate în Galați și Buzău, la suspect și la persoane apropiate lui, se arată într-un comunicat transmis marți de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), potrivit mediafax.ro.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Din cercetări, anchetatorii au indicii că, în luna august 2019, bărbatul ar fi recrutat, prin intermediul unei aplicații de pe internet, folosind metoda ,,loverboy”, fata în vârstă de 16 ani, pe care ar fi scos-o din mediul familial și ar fi determinat-o să renunțe la școală.

Apoi, timp de aproximativ nouă luni, prin constrângere fizică și psihică, bărbatul ar fi exploatat-o pe minoră, obligând-o să se prostitueze.

În acest fel, se pare că bărbatul ar fi obținut un profit de peste 100.000 de lei.

Citește și: AFIRMAȚII CIUDATE ale senatoarei Gabriela Crețu despre tehnologia 5G: Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global (VIDEO)

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe documente și medii de stocare, precum și 5.200 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de marți să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.