Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Cruciat: 'Simona Halep ar putea avea probleme cu noul antrenor selectat'

Doartenis
Simona Halep

Adrian Cruciat a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre problemele pe care Simona Halep le poate avea cu noul antrenor, Thierry Van Cleemput. Cele mai mari dificultăţi pot veni la partea de comunicare, pentru că tehnicianul nu a antrenat până acum în ciruitul WTA, informează Mediafax.

Van Cleemput a încetat colaborarea cu David Goffin, pe care l-a antrenat aproximativ 4 ani. L-a dus în topul celor mai buni tenismeni din lume, până pe locul 7. Înainte, antrenorul i-a mai pregătit pe Olivier Rochus şi Steve Darcis, iar dacă Simona este mulţumită de el pe perioada probei şi decide să încheie un contract, belgianul va semna primul angajament în circuitul feminin. Chiar dacă valoarea sa este una certă, Thierry Van Cleemput poate întâmpina dificultăţi în privinţa comunicării şi motivării Simonei.

”Orice antrenor de top 10 ATP poate aduce un plus. E dificil să treci de la băieţi la fete, dar cred că o va ajuta pe Simona. Cu fetele trebuie să vorbeşti diferit, trebuie să le comunici altfel, să le motivezi în alt mod decât pe băieţi. Există posibilitatea să aibă nevoie de adaptare, iar acesta e un alt minus. E clar că e un antrenor de succes. Se vede din ce a făcut cu Goffin. Nu era un jucător la care să te aştepţi să facă aşa ceva, dar iată că a ajuns foarte sus”, a declarat Adrian Cruciat la ProSport Live.

Citește și: Echipa de fotbal FC Botoșani se pregătește să aducă un atacant din Argentina de la un club de top, dar păstrează misterul asupra identității

Thierry Van Cleemput a confirmat că va începe să lucreze cu Simona Halep pentru o perioadă de probă, iar primul turneu la care vor colabora cei doi se va desfăşura la Doha, pe 11 febuarie. Van Cleemput a oferit detalii despre cum s-a ajuns în acesată situaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.