Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Despot, despre interviul devenit legendă pe Youtube: 'Cred că sunt singurul om căruia i-a părut rău de ea'

captura youtube
adrian despot

Solistul trupei Vița de Vie a discutat în emisiunea „Scenă Deschisă”, despre un interviu viral din urmă cu 14 ani, dar și despre faptul că nu se consideră un influencer. Adrian Despot, despre celebrul interviu „Trei în… mea”. Artistul a mărturisit că pentru el nu este important trendingul de pe YouTube, deoarece ele sunt alese mai mult după personajele care generează subiecte de scandal şi nu melodiile propriu zise, scrie  romaniatv.net.

„Din mers creionăm niște reguli, de exemplu discuția despre trendurile de pe YouTube – pentru mine nu sunt importante cifrele, cifrele au ajuns să nu fie importante, atât timp cât pe internet lucrurile care stârnesc cifre sunt interviurile de genul 3…

Știm ce produce numere pe internet. Atunci de ce ne mirăm de fiecare dată că genul ăla de lucruri produc numere și numerele în sine nu reprezintă în niciun fel calitatea materialului care e postat acolo. La fel și în cazul meu”, a declarat solistul.

Adrian Despot, despre interviul care a scris "istorie"

Totodată, acesta a fost întrebat dacă i-a părut rău de jurnalista care i-a luat interviu în urmă cu 14 ani. „Cred că sunt singurul om căruia i-a părut rău de ea. Nici măcar nu sunt convins că ei i-a părut rău că s-a băgat în contextul ăla. Nu știu, probabil că așa am fost crescut de părinți, îmi este foarte teamă ca prezența mea, gesturile sau cuvintele mele să jignească sau să rănească pe cineva.

Nu îmi doresc lucrul ăsta și de multe ori sufăr fără rost pentru lucruri pe care le-am spus și care nu au avut niciun efect până la urmă, dar îmi imaginez că ar fi putut avea un efect. Nu vreau în viața asta să fac nimănui și atunci cu atât mai puțin unei femei”, a susținut Adrian Despot, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.