Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Falub este noul antrenor al CSA Steaua, după plecarea lui Marius Lăcătuș

Click.ro
Adrian Falub

CSA Steaua București i-a găsit înlocuitor lui Marius Lăcătuș. După mai multe discuții, clubul din Liga a IV-a a ajuns la un acord cu tehnicianul Adrian Falub (47 de ani), iar anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe pagina oficială a grupării "roș-albastre"., informează MEDIAFAX

"Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” anunță ajungerea la un acord de principiu cu Adrian Falub, pentru preluarea funcției de antrenor coordonator/director tehnic al echipei de fotbal din Ghencea.

Negocierile finale vor fi purtate la începutul săptămânii viitoare și au în vedere perfectarea unui contract valabil pe o perioadă de doi ani. După finalizarea negocierilor, CSA „Steaua București” va prezenta oficial noul antrenor al fotbaliștilor militari într-o conferință de presă care va fi organizată la sediul clubului, la o dată ce va fi comunicată în timp util.

În vârstă de 47 de ani, Adrian Falub și-a început cariera de fotbalist la Unirea Dej în Liga a IV-a. În 1989 a fost transferat la Universitatea Cluj, pentru care a jucat timp de nouă sezoane. În anul 1996, Adrian Falub a jucat la FC Basel și, după un an, s-a întors la formația clujeană. A mai evoluat la echipele Gloria Bistrița și FC Național București, iar în anul 2002 a plecat în Cipru, la Digenis Akritas Morphou, unde și-a și încheiat cariera.

În cei 13 ani de când activează ca antrenor, a pregătit echipe ca Universitatea Cluj, Sportul Studențesc, UTA Arad, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, CSM Politehnica Iași și Concordia Chiajna. Cu Adrian Falub pe bancă, au promovat în Liga I echipele Universitatea Cluj, FCM Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia.

Conducerea CSA „Steaua București” va fixa noului antrenor obiectivul principal de a promova echipa în eșalonul următor și participarea până în fazele superioare ale Cupei României", se anunță în comunicatul emis de CSA Steaua București.

Adrian Falub a fost antrenorul echipei Concordia Chiajna, încercând să o salveze de la retrogradare. Nu a reuşit, astfel că a plecat la finalul sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.