Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, este de părere că jucătoarea poate câștiga turneul de la Wimbledon

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep trofeu

Simona Halep arată bine, la aproape patru săptămâni după câştigarea primului titlu de Mare Şlem al carierei, este concluzia fostului antrenor al constănţencei, Adrian Marcu, pentru ProSport LIVE, informează Mediafax.

Prestația de la Wimbledon este apreciată de Adrian Marcu, care este de părere că Simona poate reuși un parcurs lun în Marea Britanie: „Simona este foarte bine. La concursurile de Grand Slam, chiar dacă e tur de forţă, joci o dată la două zile, nu este la fel de intens ca în concursurile individuale în care ai cinci meciuri în cinci zile. Primul tur, turul doi - e mai greu de jucat. Când s-a concentrat mai bine, când a început să dea drumul la motoare, nu a mai luat niciun game chinezoaica. Este bine, s-a refăcut, s-a odihnit şi cred că este în regulă pentru acest concurs unde vedem că multe dintre favorite au pierdut deja. Cred că, ştiind că are numărul unu asigurat, are o şansă să câştige”.

Vezi și: Pe copiii blocați în peștera din Thailanda, îi așteaptă o surpriză placută dacă vor fi salvați înaintea finalei Cupei Mondiale

Simona Halep este, în acest moment, singura jucătoare din Top 6 mondial calificată în turul 3 la Wimbledon 2018. Simona va juca, sâmbătă, pentru accederea în optimi, împotriva lui Su-Wei Hsieh, din Taiwan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.