Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Marius Dobre explică demisia din PSD și transferul la Pro România: PSD a intrat pe un drum fără întoarcere și folosește un discurs al urii

psd.ro
dobre adrian marius

Fostul purtător de cuvânt al PSD, Adrian Marius Dobre, proaspăt transferat la Pro România, a explicat, sâmbătă, că a sărit în barca lui Victor Ponta pentru că PSD a intrat „pe un drum fara intoarcere, antieuropean” și folosește un „discurs al urii”.

content-image„Am intrat in Partidul Social Democrat in 2010 la Consiliul National al PSD. Am urmarit personalitatea politica a fostului premier Adrian Nastase. Am avut onoarea sa lucrez cu presedintele Consiliului National al PSD o perioada. Pana cand a fost bagat la puscarie in urma unui simulacru de proces. Am urmat apoi calea politica social democrata, am muncit zdravan si cu multa placere multi ani. Am fost intotdeauna un om de stanga desi am muncit toata viata in mediul privat. Am ocupat pozitia de secretar de stat si purtator de cuvant al PSD”, a scris Dobre pe pagina sa de Facebook.

„Cred in dreptate sociala, in egalitate de sanse dar cred in acelasi timp si in valoarea adaugata a economiei libere, a initiativei si a creativitatii. Si mai cred cu tarie ca locul Romaniei este cu capul sus in Europa. Vreau ca atunci cand baietii mei ma vor intreba (in scurt timp) care au fost valorile in care am crezut si pe care le-am promovat sa ma pot uita in ochii lor fara rusine, sa le raspund ca am fost de partea binelui si am facut lucruri bune pentru Romania”, a adăugat acesta.

„PSD a intrat din pacate pe un drum fara intoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei si al populismului. Cu un discurs al urii, menit sa divizeze si sa antagonizeze clasele sociale. Dar social democratia nu este despre ura. Social democratia inseamna incluziune, toleranta si bunastare, sansa la viata si la dezvoltare personala. Am cumpanit indelung si am luat o decizie importanta pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astazi sunt ProRomania! Singura alternativa social democrata si europeana din Romania!”, a conchis fostul purtător de cuvânt al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.