Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu e convins că va câştiga procesul dezafilierii Ştiinţei: 'Mă pregătesc să revin'

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a ieșit încrezător de la Curtea de Apel, care a decis azi ca termenul de pronunțare în cazul dezafilierii Universității Craiova să fie 31 mai. Omul de afaceri oltean e convins că Mircea Sandu și Dumitru Dragomir nu vor fi achitați și spune că începând de astăzi se pregătește pentru readucerea la viață a echipei de fotbal Universitatea Craiova.

"Sunt foarte optimist. Sper într-o reparație pentru Universitatea Craiova. Vreau ca echipa să fie în situația în care se afla în 2011. Nu-mi place când cineva merge la închisoare, dar Dragomir și Sandu n-au niciun pic de omenie, la fel de haini au rămas. Instanța îi va sancționa grav. E un fapt fără precedent. Dragomir spune foarte multe prostii, a recunoscut asta și în fața instanței. Au trecut 6 ani grei pentru mine. Eu aștept să se schimbe ceva în viața mea.

E imposibil să fie achitați. Un criminal nu poate fi achitat niciodată. Au distrus o afacere, un club de mare tradiție din România. Ei au dezbinat orașul. Sunt chestii care nu pot fi iertate de nimeni. Am văzut că domnul Bodescu (n.r. secretarul general adjunct al FRF) era foarte preocupat de ce se întâmplă cu Federația. Vă spun eu că nu se va închide, din contră, această decizie va duce la progres. Vom face anumite verificări în Federație și veți vedea cât s-a furat acolo. Federația va face un pas înainte după această decizie", a declarat Mititelu.

"Eu sunt încrezător că în această vară Universitatea Craiova se va întoarce în competiție. De azi încolo mă pregătesc. O să realizați ce înseamnă cu adevărat adevărata Universitatea Craiova la primul meci. O să vedeți ce diferență va fi între meciurile noastre și ale celor de la CSU. Vă asigur că Universitatea Craiova va reveni în competiție și va fi un club cu adevărat profesionist", a mai spus Adrian Mititelu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.