Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu și Gabi Blondu, acuzați că au bătut un avocat în plină stradă/ Patronul oltenilor recunoaște incidentele, dar nu și bătaia

fanatik.ro
Adrian Mititelu

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu și Gabi Blondu, un suporter al oltenilor, sunt acuzați că ar fi bătut un avocat chiar în fața clubului de fotbal. Avocatul a sunat la poliție, iar acum cei doi sunt cercetați pentru lovire și amenințări.

Adrian Mititelu recunoaște cearta care a avut loc, dar susține că doar la împins pe avocat. Mititelu îl acuză pe acesta că i-a înjurat fiul prin mesaje și de aici a pornit întreg scandalul.

„În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani ar fi fost amenințat cu acte de violență, fiind lovit în zona feței de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

Totodată, în altercație a intervenit un alt bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, care l-ar fi lovit pe bărbatul de 49 de ani în zona corpului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, desfășurându-se activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Adrian Mititelu susține că nu l-a bătut

Patronul celor de la FCU Craiova susține că doar l-a împins pe bărbat și l-a bătut, așa cum pretinde acesta.

Eu sunt mai vulcanic din fire și am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familia. S-a luat de Adiță pe Facebook, cu niște mesaje foarte urâte. I-am reproșat că mi-a jignit familia.

I-am spus cum m-am purtat eu cu el și cu familia lui și cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean și am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins. Nici vorbă de bătaie, nici vorbă de pumni sau de altercație. El venea spre mine și spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiță, în timp ce eu dădeam să scot telefonul și să-i arăt mesajele. Când s-a apropiat prea mult l-am împins puțin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva!

Cineva din club a ieșit la un moment dat și s-a băgat între noi. Înțeleg că a făcut plângere la poliție, dar nu stau acum să discut toate inepțiile unora sau altora”, a spus Adrian Mititelu pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.