Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, anunţ dur pentru petrecăreţii dinamovişti. Îmi pare rău că au pierdut o şansă de a debuta la echipa naţională, erau în vizorul lui Contra

www.looktv.ro
Hagi Mutu

Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, a declarat, joi, că el crede în Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache, care au fost chemaţi pentru discuţii cu selecţionerul Cosmin Contra după ce s-au numărat printre jucătorii de la Dinamo care au petrecut până dimineaţa înaintea unui meci de Cupă. “Îmi pare rău că au pierdut o şansă de a debuta la echipa naţională, pentru că erau în vizorul selecţionerului”, a afirmat Mutu la Digi Sport.

“Au fost chemaţi, puteau să nu vină, nu sunt obligaţi. Sunt jucători de viitor, e păcat, nu am vrea să-I pierdem. Noi nu o să mai vorbim cu ei, le-a zis Cosmin, e prima şi ultima oară când vorbeşte cu ei, dacă le intră în cap bine, dacă nu la revedere. Vor să ajungă fotbalişti, bine, nu, vor sta la un birt şi vor trăi din amintiri, că au jucat la Bilbao. Eu cred în ei. Îmi pare rău că au pierdut o şansă de a debuta la echipa naţională, pentru că erau în vizorul selecţionerului. L-am sunat şi pe tatăl lui Costache şi am vorbit personal. Cred că a fost doar un derapaj, el e băiat serios”, a spus Adrian Mutu.

Mutu a menţionat că îi pare rău de Dinamo: “Îmi pare rău de Dinamo în general şi de domnul Negoiţă, sunt lucruri care nu se leagă. Toată lumea aruncă vina pe perioada în care am fost noi. Lucrurile au avut o anumită strategie pentru că aşa cerea momentul ăla”.

Fostul fotbalist a vorbit şi despre Denis Alibec, jucător de la care ar vrea să îşi “tempereze ieşirile”. "Nu ştiu ce îi va spune Cosmin. Eu ştiu ce am vorbit cu el deja, când l-am anunţat că ne întâlnim. Eu de la el vreau să îşi tempereze ieşirile pe care le are mai ales pe teren, că nu mai e un copil. Le dau sfaturi atât lui, cât şi lui Costache şi lui Nedelcearu, din proprie experienţă. Eu ştiu că derapajele pe care le-am avut m-au costat, am avut de pierdut. Atunci, cine e mai în măsură să îi atenţioneze, decât unul ca mine, cu experienţă în acest domeniu? Nu mai suntem acum 10 ani, când se făceau lucrurile astea", a explicat el.

Mutu a mai spus că i-a spus lui Alibec să execute el dacă I se va acorda un penalti echipei FCSB în meciul cu Hapoel Beer Sheva, din Liga Europa, pentru a “sparge gheaţa”. "Alibec trebuie să se tempereze mai ales pe teren, mai ales că era căpitan de echipă şi trebuie să fie un exemplu. Nu am nimic cu el că nu dă goluri, chiar dacă aş vrea să dea goluri la fiecare meci. Se întâmplă să ai o perioadă seacă. Probabil din dorinţa de a da cât mai multe, nu reuşeşte. Probabil că va sparge gheaţa, dacă e un penalti în seara asta. I-am spus: 'Bă, dacă e penalti, ia mingea şi bate tu'. Trebuie să prindă încrederea atacantului".

În ceea ce îl priveşte pe Nicolae Stanciu, care s-a plâns în presa belgiană că este folosit prea puţin la Anderlecht, Mutu a declarat că probabil jucătorul va fi sancţionat de club. ”Probabil va fi amendat. Aşa mă gândesc că merg cluburile in străinătate. Din informaţiile mele, sunt foarte apreciaţi, am vorbit cu oficialii lor. E o problemă la Chipciu, joacă un nou sistem, 3-4-3, au schimbat sistemul şi postul lui Chipciu nu mai există. Stanciu e considerat o vedetă, se aşteaptă multe de la el. Ieşind în presă, mi se pare o greşeală. Dacă va continua aşa, nu îşi face decât rău. Eu cred că trebuie să se conformeze. Are şanse să joace. Trebuie să ceară explicaţii de la antrenor. Mă aştept să nu plece de la Anderlecht”, a precizat Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.