Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu: Juventus pare o echipă la pământ, dar meciul de mâine e ultima lor speranţă

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Adrian Mutu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Juventus Bucureşti pare o echipă la pământ, dar jucătorii săi trebuie să ţină seama că e ultima speranţă a adversarei de a se salva de la retrogradare.

„Pentru noi, primele trei meciuri sunt ca trei finale, am trecut una cu brio dar mai avem mult de lucrat. Avem un meci cu o echipă aparent la pământ, dar eu nu o privesc aşa, pentru că meciul de mâine va fi ultima speranţă a lor. Trebuie să fim foarte atenţi. Sper ca băieţii să-şi dea seama de importanţa partidei, pentru fi bine în continare în clasament trebuie să avem continuitate. Sper să nu fie relaxaţi, să ia lucrurile bune din ultimul meci. Juventus e o echipă arţăgoasă, dificilă, se află într-o poziţie dificilă în clasament, dacă nu dai sută la sută pe teren s-ar putea să ai surprize. Pentru că băieţii de la Juventus aleargă, îşi doresc să câştige. Mâine va fi o bătălie foatre grea dacă îi vom lua de sus, dar acest lucru nu se va întâmpla, pentru că trebuie să conştientizăm că nici noi nu suntem departe de ei, ne despart câteva puncte, suntem tot în play-out”, a declarat Mutu.

Tehnicianul nu se mai gândeşte la victoria din partida cu Concordia Chiajna, îşi doreşte continuitate în rezultate: „Jocul trecut sper să-i fi descătuşat, dar nu relaxat, pentru că nu am rezolvat nimic cu o victorie, e doar o mică treaptă spre obiectivul nostru. Victoria cu Chiajna e istorie, eu vreau continuitate, ca orice antrenor”.

Partida FC Voluntari – Juventus Bucureşti, din cadrul etapei a VII-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.45, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.