Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, avertisment INCENDIAR pe Legea offshore: Ar fi stupid

tudorvisanmiu.wordpress.com
Regele Mihai I Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Năstase consideră trebuie găsit nivelul optim în care interesele româneşti, proiectate la un nivel mult ambiţios, să nu alunge investiţiile, în cazul gazelor din Marea Neagră, avertizând că ar fi „stupid” ca un nivel foarte ridicat al redevenţelor să ducă la plecarea firmelor, scrie Mediafax.

Întrebat, vineri, la Cluj-Napoca, despre modul în care este gestionată problema gazelor din Marea Neagră şi dacă statul român procedează sau nu corect, Adrian Năstase a spus că este nevoie de negociatori foarte buni, care să cunoască limitele în care pot acţiona firmele străine.

Citește și: Andreea Esca, DETALIU care l-a ULUIT pe Mircea Badea: ' Poate crede că s-a schimbat Codul Penal și e ilegal?!'

„Este o chestiune foarte complicată, trebuie găsit nivelul optim în care interesele româneşti, proiectate la un nivel mult prea ambiţios, să nu alunge investiţiile. În măsura în care ştim, prin discuţii de culise, că există capacitatea şi intenţia investitorilor străini să rămână la un nivel mai ridicat de redevenţe şi impozitare, este în ordine. Dar ar fi stupid să se ajungă la un nivel foarte ridicat al redevenţelor şi să constatăm că firmelele respective pleacă în alte părţi. Sigur, ele au făcut, deja, anumite investiţii şi nu va fi foarte uşor să plece. Este o chestiune foarte delicată în care ai negociatori foarte buni, care să cunoască şi limitele în care pot acţiona firmele străine, dar şi felul în care pot fi optimizate interesele statului”, a spus Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.