Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase a răbufnit: atac virulent la jurnalistul Radu Banciu

Stanga Romaneasca

Între fostul premier Adrian Năstase și jurnalistul Radu Banciu este un război mai vechi, care reizbucnește de fiecare dată când unul are un prilej de a lansa atacul. Năstase îl atacă pe Radu Banciu, într-o postare pe blog, iar ca poză de articol a pus o fotografie cu un cap de porc, porecla pe care adversarii i-au lipit-o lui Radu Banciu.

”In emisiunea „Lumea lui Banciu”, din 1 august, la rubrica „Mortul zilei”, Banciu anunta, cu eleganta cunoscuta: „in aceasta perioada de sfinte vacante…, NE TARAM SI NOI de la un mort la altul: moartea Reginei Ana a Romaniei…”

Ceea ce mi se pare interesant, este faptul ca, de la o vreme, Banciu foloseste PLURALUL DE MAJESTATE  atunci cand vorbeste despre el insusi. Mi se pare o dovada de aroganta, nu? – mai ales cand anunta decesul Reginei Ana.

Exista insa  si o alta posibila interpretare: urmand exemplul Antenei 3, emisiunea de la B1 tv sa fie realizata de doi moderatori – Radu si Ban-Chu. In aceste conditii, formula „NOI” este explicabila”, scrie Adrian Năstase, pe blog.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.