Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase CRITICĂ protestatarii de la casa lui Iliescu: 'Este un lucru extrem de periculos'

nastase iliescu

Fostul premier al României, Adrian Năstase, susține că gestul făcut de câteva persoane la locuința fostului lider PSD, Ion Iliescu, este extrem de pericolos.  La ziua de naștere a lui Ion Iluescu, de 3 martie, câteva persoane i-au adus acestuia în fața locuinței un pat metalic.

Citește și: #rezist, SCANDAL MONSTRU la casa lui Ion Iliescu: 'Tu ești criminalul acestei țări. Noi îți dorim la mulți ani cu executare'

„L-a făcut în mod evident să se retragă, să urmărească din locuința sa care acum este agresată de tot felul de indivizi cu anumite nemulțumiri sau frustrări - nu vreau să comentez -. Este nedrept ceea ce se întâmplă. Eu cred că este un lucru extrem de periculos, de jenant pentru societatea românească. Dărâmarea statuilor și distrugerea unor legende până la urmă legate de momentele importante ale acestor ani de istorie politică nu ne ajută să fim mai puternici în relația noastră cu UE si în general cu vecinii și marile puteri sau cu viitorul”, a declarat Adrian Năstase la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.