Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, IRONII ACIDE la adresa DNA: 'A avut generozitatea de a nu-mi face dosar și pentru ele'

Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase continuă seria dezvăluirilor privind circumstanțele în care a fost creat Parchetul Național Anticorupție. De această dată, Năstase publică o notă din care rezultă „efortul” logistic și financiar pentru funcționarea PNA. „Inclusiv termopanele montate la ferestre au fost finanțate atunci”, subliniază fostul premier, care nu ezită să „atace” DNA, spunând că a „avut generozitatea de nu-mi face dosar și pentru ele”. Amintim că Năstase a fost condamnat defitiniv la 4 ani de închisoare în dosarul Zambaccian, pentru că a primit mită termopane în valoare de 400.000 de euro.

La primărie, ca la grădiniţă: Primarul celebru care pune întârziaţii pe Facebook

„M-am gandit sa adaug o nota din care rezulta efortul extraordinar realizat, cu buna credinta, de guvernul pe care l-am condus pentru realizarea, inclusiv a conditiilor logistice si financiare, unei institutii necesare in combaterea coruptiei.

Era importanta, mai intai, gasirea unui sediu. Am reusit sa obtin acordul Armatei pentru preluarea cladirii, celebre acum, din Stirbey Voda, acolo unde, intr-o vreme, isi avusese sediul Marele Stat Major. Din nota veti vedea si sumele alocate, numai in 2004, pentru asigurarea functionarii noii institutii. Inclusiv termopanele montate la ferestre au fost finantate atunci (DNA a avut generozitatea de a nu-mi face dosar si pentru ele).

In curtea sediului DNA se afla bustul generalului Cernat, cel care a condus o vreme MStM. S-ar putea ca, peste un timp, cineva sa ceara instalarea acolo si a unui bust al fondatorului PNA?”, scrie Adrian Năstase, pe blog.

Consultați AICI - NOTA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.