Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase: Unii lideri PSD cred că „reforma” înseamnă să rescrii istoria

nastase

Fostul premier PSD Adrian Năstase comentează temele promovate la Congresul partidului, de duminică, și îi critică pe liderii care cred că ”reforma înseamnă să rescrii istoria și să te ocupi de teme ale trecutului”. Totodată, fostul președinte social democrat a anunțat că nu a fost prezent la Sala Palatului pentru că nu a fost invitat.

Există o anumită tentație a unor lideri PSD de a prelua, periodic, ideea „reformei”. Din păcate, unii cred că „reforma” înseamnă să rescrii istoria și să te ocupi de teme ale trecutului. Eu cred că temele „modernizării” sunt legate de pericolele și șansele globalizării, de limitele capitalismului, de dispariția capitalului național, de nevoia de urbanizare a ruralului, de redesenarea sferelor de influență în zona în care trăim, de invadarea zonei serviciilor de hyper-marketuri care, fiecare, „omoară” câte 30 de mici magazine locale, de dispariția industriei, de incapacitatea de a iriga culturile, în timp ce 4-5 mari intermediari străini contolează prețul la cereale. Există solutii? Oricum, ar trebui căutate, a scris fostul premier pe blogul personal.

Adrian Năstase lasă de înțeles că unii lideri din PSD fug pentru că le este frică de ceva sau pentru că vor să ajungă UNDEVA.

Comentariile fostului premier vin după evenimentele de duminică, din cadrul Congresului PSD. Cu această ocazie noul lider a ținut un moment de reculegere pentru victimele comunismului.

Totodată, și-a explicat absența din cadrul Congresului deoarece premierul Victor Ponta l-a menționat și i-a mulțumit pentru suport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.