Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Nătase, atac DUR la Liviu Dragnea: 'Blaturi care te umplu de ridicol'

adrian nastase

Fostul premier, Adrian Năstase a lansat acuzaţii dure la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. Nici parlamentarii nu au scăpat de vorbele grele ale lui Năstase, care i-a criticat fără menajamente pe aleşi pe propriul blog.

Citeşte şi: Băsescu, declaraţii incredibile la adresa lui Cioloş

"Dacian Ciolos a dovedit că cei din stradă – care cereau alegeri anticipate, si, implicit, schimbarea actualului parlament – aveau dreptate. Premierul desemnat a iesit bine din testul Guseth; a anuntat pe FB, la miezul noptii, imediat după audiere, că retrage candidatura de la justitie. Parlamentarii, in schimb, au confirmat că sunt o masă de manevră, incapabili să respecte mandatul primit de la cetăteni. Ei s-au pus intr-o situatie jenantă – cu exceptia reprezentantei ALDE din Comisia juridică. Desi au realizat că propunerea Guseth este penibilă, după o pauză de consultări, ei au votat ca o cireadă. Sigur, in această chestiune, rolul liderilor politici, ai PSD, PNL si UNPR a fost determinant. L-am ascultat pe Liviu Dragnea spunând că nu are nimic impotriva acestei candidaturi?! Există blaturi care te umplu de ridicol…

PS Cu un astfel de parlament, sigur că păstrarea prevederilor din Constitutie, referitoare la imunitate, nu are niciun rost", a tunat Adrian Năstase.

Citeşte şi: Elena Udrea face praf guvernul lui Cioloş: 'E o încropeală'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.