Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Neaga la prezentarea la conducerea tehnică a Poli Timişoara: Sunt încrezător. Dacă vom presta un joc bun la Dinamo, vor veni şi rezultatele

www.tion.ro
Rică Neaga Timișoara

Fostul fotbalist Adrian Neaga, care va antrena ACS Poli Timişoara alături de Aurel Şunda, a fost prezentat oficial în această calitate, miercuri, el declarând că îşi propune să scoată echipa din impas şi că este important ca partida din această săptămână, cu Dinamo, să dea speranţe pentru următoarele jocuri.

”Îmi doresc să scoatem echipa de acolo de unde este, deoarece Poli Timişoara nu merită să fie pe acest loc. S-a decis, având în vedere că sunt în club, să lucrez cu domnul Şunda şi să scoatem echipa din acest impas. Am încredere în băieţi că ne vom salva şi în acest an. Este un grup foarte bun. La valoarea pe care o au jucătorii, nu sunt pe locul pe care merită să fie. Vrem ca din fiecare meci să acumulăm puncte. Dacă va fi să acumulăm la Dinamo, cu liderul din play-out, va fi mai bine. Sunt încrezător. Înainte de toate, e important ca jocul pe care-l prestăm la Dinamo să ne dea speranţe pentru următoarele meciuri de acasă. Băieţii sunt conştienţi de această situaţie şi cred că vor da dovadă de mult mai multă atitudine şi cred că vom reuşi să ne atingem obiectivul”, a spus Neaga.

Adrian Neaga i-a mulţumit tehnicianului Leo Grozavu, căruia îi succede la Poli Timişoara, şi a menţionat că a vorbit cu Victor Piţurcă şi se va sfătui cu mulţi antrenori.

“În momentul acesta nu trebuie să schimb nimic. Echipa este foarte bine pregătită şi ţin să-i mulţumesc pe această cale lui Leo Grozavu fiindcă a prestat o muncă asiduă aici, a stat chiar şi 8-9 ore la stadion. A fost vorba de ghinion la el. Eu sper ca băieţii să înţeleagă că valoarea lor este mult peste ce au arătat până acum. Nu vor fi schimbări foarte multe, toţi băieţii din cadrul lotului pot fi în primul 11 la fiecare partidă. Deciziile le voi lua împreună cu domnul Aurel Şunda. Am vorbit cu domnul Victor Piţurcă, domnia este ca un tată pentru mine. Mă voi sfătui cu mulţi antrenori, deoarece sunt la prima experienţă în Liga 1, pentru a le transmite lucruri pozitive băieţilor. De asta au nevoie, deoarece eu cred că sunt  blocaţi psihic în acest moment. Dacă vom presta un joc bun la Dinamo, vor veni şi rezultatele”, a adăugat el, conform News.ro.

ACS Poli Timişoara va întâlni, vineri, în deplasare, de la ora 20.45, echipa Dinamo, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii I.

Pentru această partidă, la Timişoara revine Răzvan Raţ, după suspendare. Munteanu este incert, iar Şeroni şi Popovici se antrenează normal.

ACS Poli Timişoara ocupă locul şase în clasamentul play-out-ului, cu 16 puncte, iar Dinamo este pe prima poziţie, cu 32 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.