Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Păun (CFR Cluj): 'Trebuia să câştigăm cu acelaşi scor cu care ne-au bătut ei la Bucureşti'

https://www.tribunavalceana.ro/
adrian paun

Jucătorul Adrian Păun a declarat, joi seară, că meciul cu FCSB a fost unul de luptă, subliniind că CFR Cluj ar fi trebuit să câştige cu 3-0.

"Este normal să mă bucur, ne plac trofeele, am câştigat în ultimii ani multte trofee. A fost un meci de luptă, mingea nu a vrut să intre, dar important este că treofeul este la noi. Sper să încununăm trofeul acesta cu câştigarea campionatului. Trebuie să câştigăm cu acelaşi scor cu care ne-au bătut ei la Bucureşti (n.r. - 3-0 pentru FCSB). Va fi greu în play-off şi cred că se va juca până în ultima etapă", a declarat Păun, potrivit news.ro.

Citește și: Andrei Vlad, după meciul cu CFR Cluj: 'Acele penalty-uri ratate de noi au făcut azi diferenţa. Suntem supăraţi, dar nu avem ce să facem'

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici.

Citește și: Anton Petrea, după eșecul din Supercupa României: 'Cele cinci schimbări erau planificate dinainte. Ne pregătim de play-off'

Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

CFR Cluj este deţinătoarea titlului de campioană, iar FCSB este câştigătoarea Cupei României în sezonul trecut.

Citește și: Dragoș Nedelcu, frustrat după CFR Cluj - FCSB 4-1: 'Ne-am dat viaţa pe teren. La penaltiuri e loterie, au ratat şi cei mai mari fotbalişti ai planetei'

Cele două cluburi ocupă primele două poziţii în clasament în actualul sezon al Ligii 1.

CFR Cluj a mai jucat patru finale de Supercupă în ultimii zece ani, iar de trei ori a reuşit să câştige trofeul. Ardelenii au disputat ultima finală în 2019, când au fost învinşi de FC Viitorul chiar pe stadionul “Ilie Oană”, unde a avut loc duelul din această seară.

FCSB a câştigat trofeul în 2013, când a reuşit să se impună cu 3-0 în faţa celor de la Petrolul Ploieşti. Au urmat încă două finale, dar pierdute. În 2014 la penaltiuri cu Astra Giurgiu şi în 2015 când a fost învinsă de ASA Târgu Mureş cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.