Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Ailincăi, după ce a obținut locul 9 la dublu rame: 'Am învăţat multe din această experienţă, la Paris va fi altceva'

agerpres
vasle canotaj

Adriana Ailincăi, componentă a bărcii României de dublu rame fără cârmaci alături de Iuliana Buhuş, clasată pe locul 9 în clasamentul final la Jocurile Olimpice, a opinat că experienţa de la Tokyo o va ajuta să performeze mai bine la Paris în 2024, potrivit agerpres.ro.

''Pentru mine este mulţumitor acest loc 9, mai ales că este vorba de prima participare la Jocurile Olimpice. Noi am venit aici cu obiectivul de a ne califica în finală, ne-am dorit foarte mult, eram pregătite cu timpii de acasă şi cu antrenamentele făcute, dar aici a fost cu totul altceva. Apa nu a fost de partea noastră. În sinea noastră ne-am gândit şi la medalie, cred că fiecare sportiv are o mică bucăţică de speranţă. Sunt bucuroasă că am putut să dau totul în curse, în condiţiile care au fost. Suntem mândre că am ajuns până aici, pentru că suntem un echipaj tânăr care o să progreseze de acum încolo mult mai bine. Este un pas de plecare către Paris. Sunt convinsă că acolo va fi altceva, am învăţat multe din această experienţă şi o să ne ajute în evoluţia noastră. Acolo o să fie cu totul altceva'', a declarat Ailincăi pentru AGERPRES.

Finala B, desfăşurată joi la Sea Forest Waterway, a fost câştigată de Australia - 6min56sec46/100, urmată de Danemarca - 6min59sec48/100 şi de România - 7min01sec02/100.

În clasamentul final al probei de dublu rame fără cârmaci, România a ocupat locul 9.

Buhuş are în palmares o medalie europeană de aur (2020 - dublu rame), două medalii europene de argint (2018 - patru rame, 2021 - dublu rame) şi un loc 11 la Mondialele din 2018 (patru rame).

Ailincăi a cucerit până acum două titluri europene (2018 - opt plus unu, 2020 - dublu rame), două medalii europene de argint (2019, 2021 - ambele la dublu rame), respectiv un loc 5 şi un loc 6 la Mondialele 2018 şi 2019 (ambele la opt plus unu).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.