Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu a votat pentru deschiderea piețelor închise de Guvernul Orban: M-au convins mesajele de pe grupul de WhatsApp

Digi24
adriana saftoiu

Deputatul liberal Adriana Săftoiu spune că a votat pentru legea care prevede deschiderea piețelor în stare de alertă, deși Guvernul a decis închiderea acestora: „Aveam ceva îndoieli privind închiderea, dar era nevoie si de punctul de vedere al colegilor care sunt în comisiile de specialitate”.

Citește și: Regulile sunt pentru muritorii de rând - Ministrul Nelu Tătaru, surprins la restaurant într-un spaţiu închis (FOTO)

„Am votat pentru deschiderea piețelor. Aveam ceva îndoieli privind închiderea, dar era nevoie si de punctul de vedere al colegilor care sunt în comisiile de specialitate. M-au convins prin mesajele de pe grupul de whatsApp si prin votul lor favorabil din comisiile de specialitate. Că în plen au votat precum degetul ridicat, adică abținere (oribilă optiune, sunt țări unde nu există acest tip de vot) e altă problemă și nu e a mea, pe mine m-au convins atunci când au gândit si am votat 'pentru' legea pe care au confirmat-o în comisii”. scrie pe Facebook Adriana Săftoiu.

Deputații au decis, marți, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Legea, care conține și amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.