Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, despre schimbarea conducerii PNL: 'Iluzie optică liberală: să crezi că pici mereu în picioare, când stai în genunchi'

Digi24
adriana saftoiu

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt la Administraţia Prezidenţială, a comentat, duminică, pe pagina sa de Facebook, schimbarea conducerii PNL după demisia liderului formațiunii.

„Iluzie optică liberală: să crezi că pici mereu în picioare, când stai în genunchi. PS: Pentru cei care scriu discursurile. Luați-le pe cele din septembrie 2021 și doar schimbați numele Cîțu cu Ciucă. Ca să nu mai pierdeți timpul. Și păstrați-le pentru următoarea mutare. Aceeași oameni, aceleași caractere”, a scris Săftoiu.

„Ilie Bolojan si Dan Motreanu sunt singurii care mai pot sta pe scena PNL. Nu i-au închinat peane dlui Cîțu, ca acum să fie penibili si să explice - vai, dar ce colecție de impostură a oferit PNL- cum Cîțu din 2021 nu mai e valabil in 2022. În rest, pentru a spăla obrazul PNL- dacă se mai poate- domnul Ciucă ar trebui să ia distanță de toți cei care au fost echipă Orban și care au trecut, ușor, ca briza mării, în "echipa câștigătoare", care acum se dezic și de "echipa câștigătoare" si văd în dl Ciucă lumina. Domnule Ciucă, cu așa oameni, lupta e pierdută înainte să înceapă războiul”, a mai comentat aceasta.

Pentru șefia PNL sunt vehiculate numele lui Nicolae Ciucă - președinte și Lucian Bode - secretar general. Ciucă, premier în funcție, a afirmat duminică la finalul unei ședințe de partid că încă „analizează” dacă va candida la șefia PNL.

Congresul extraordinar al PNL, pentru alegerea unui nou preşedinte al formaţiunii, va avea loc pe 10 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.