Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrien Rabiot este tot mai aproape de Juventus - presă

Facebook.com
Adrien Rabiot

Adrien Rabiot (24 de ani) este tot mai aproape de Juventus. Presa din Italia afirmă că totul este ca şi făcut, în momentul de faţă lipsind doar semnătura, potrivit Mediafax.

Mijlocaşul a fost ademenit cu un salariu anual de 7 milioane de euro şi un bonus incredibil, de 10 milioane de euro, în momentul semnării contractului. Rabiot devine liber de contract de la 1 iulie. A refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu PSG şi a fost, în ultimul an, foarte aproape de o înţelegere cu FC Barcelona. Totul a picat, astfel că mijlocaşul francez trebuie să-şi caute echipă. Pe lângă oferta lui Juventus, mai este dorit de Manchester United, dar din câte se pare înclină către o experienţă în Serie A. Torinezii au investit masiv în ultimele sezoane şi şi-au trasat un obiectiv clar, câştigarea Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Manchester United se află într-o perioadă de reconstrucţie şi e greu de crezut că îşi va propune obiective mari în sezonul următor, cel puţin.

Citește și: Marius Niculae nu este de acord cu politica implementată la Dinamo de Ionuţ Negoiţă

Rabiot este crescut la academia parizienilor şi a fost promovat la prima echipă în 2012. În sezonul 2012-2013, acesta a evoluat pentru Toulouse, sub formă de împrumut. Două goluri şi două pase decisive în 20 de partide a bifat Rabiot în acest sezon pentru PSG. Şi-a trecut în C.V. şase titluri de campion, patru Cupe ale Franţei, cinci Cupe ale Ligii şi cinci Supercupe ale Franţei, în perioada petrecută la prima echipă a lui PSG. Acesta este cotat de site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.