Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP a stabilit modelul şi dimensiunile buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că a elaborat şi lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor şi a condiţiilor de tipărire ale buletinelor de vot care vor fi folosite pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor.

Citește hotărârea AEP și vezi modelul buletinelor de vot AICI

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

Potrivit AEP, proiectul de hotărâre urmăreşte abrogarea Hotărârii Autorităţii Electorale Permanente nr. 28/2016 şi stabilirea unor modele, dimensiuni şi condiţii de tipărire noi ale buletinelor de vot pentru Senat şi Camera Deputaţilor, adecvate cadrului legal primar actual şi necesităţii de a asigura o vizibilitate proporţională a competitorilor electorali pe buletinele de vot.

Proiectul de hotărâre a Autorităţii Electorale Permanente a fost publicat la data de 13.10.2020. Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ menţionat pot fi transmise la adresa de e-mail departamentul.legislativ@roaep.ro, până la data de 22.10.2020.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.