Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeronavele IAR-99 Șoim s-au întors acasă: Avioanele au revenit la baza aeriană din Bacău

www.rumaniamilitary.ro
iar 99

Aeronavele de tip IAR-99 Șoim s-au întors la baza aeriană de la Bacău. În ulltimele trei luni, aparatele de zbor au fost mutate la Baza Aeriană Boboc deoarece la Bacău au fost modernizate pista și sistemul de balizaj, anunță MEDIAFAX.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale. Aeronavele, piloții și întregul staff au revenit la Baza Aeriană din Bacău, după trei luni petrecute la Baza Boboc din județul Buzău. Începând din vară, pista avioanelor și sistemele de ghidare de la sol din Bacău au fost modernizate.

Citește și: Document făcut public de Gheorghe Piperea! Ecaterina Andronescu și Șerban Nicolae l-au denunțat pe Nicușor Dan la DNA

„Șoimii s-au întors la cuibul lor. După aproximativ trei luni de când au fost dislocate la Baza Aeriană Boboc, aeronavele de tip IAR-99 Șoim aparținând Bazei 95 Aeriană s-au întors acasă. O întreagă echipă care asigură evoluția zborului în condiții optime a revenit alături de păsările de oțel pe cerul senin al Bacăului. În această perioadă a avut loc modernizarea și asfaltarea pistei pentru decolare-aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și sistemului de balizaj”, scrie în mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.