Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerea anului: denunțurile

denunt

Cea mai profitabilă afacere a momentului pare să fi devenit denunțarea, după ce nume mari implicate în scandalurile de top ale corupției din România au scăpat basma curată după ce i-au turnat pe partenerii cu care au derulat afaceri oneroase. Cele mai cunoscute sunt cazurile reunite în sfânta treime Claudiu Florică, Dinu Pescariu și Dragoş Stan care nu doar că au scăpat de urmărirea penală, dar, în plus, au rămas și cu banii, așa cum a arătat stiripesurse!

Vezi și: Oprea va DEMISIONA sau va fi REVOCAT

Un alt caz la fel de celebru este cel al lui Gabriel Marin, patronul de la Omnilogic, peste a cărui afacere ciudată e-Romania s-a așternut o tăcere cel puțin la fel de dubioasă ca și afacerea în sine prin care se plăteau multe milioane de euro pentru un portal care nu e bun de nimic și pe care nu îl folosește nimeni. Poate că tăcerea referitoare la datele penale ale desfășurării e-Romania are legătură cu generozitatea denunțurilor lui Gabi Marin care au lovit cu detalii și date incriminatorii în toate marile dosare de corupție din IT, dar de care patronul de la Omnilogic se dezice după aproape un an de zile în care toată lumea a știut că Gabi Marin este în mod cert patronul Omnilogic.

Totuși, după cum a arătat știripesurse, chiar după ce un denunț al lui Gabi Marin l-a lovit în moalele capului chiar pe Tăriceanu, Omnilogic a dat un comunicat de presă descumpănitor încercând să arate că denunțătorul și patronul nu sunt una și aceeași persoană. O fi așa de grav să îl denunți pe președintele Senatului încât cineva a vrut să se delimiteze de această informație? Pe de altă parte, Omnilogic nu a avut de suferit de pe urma anchetelor, nici patronul său, ceea ce poate indica un aranjament similar ca cel de care au beneficiat Claudiu Florică, Dinu Pescariu și Dragoş Stan.

Cert este că denunțărilor le merge bine în România, cei care care au turnat și au scăpat fiind văzuți cu diferite ocazii în locuri publice distrându-se și având o viață cu siguranță mai plăcută decât a celor care au tăcut și au înfundat pușcăria. Despre acest lucru Elena Udrea este cea mai în măsură să ofere detalii interesante...

Vezi și: DEZVĂLUIRE 'Procurorul general are coloană oficială pe semnătura lui Oprea'/ AUDIO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.