Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerile dubioase ale ministrului Finanţelor. Teodorovici, contrazis de documente

Teodorovici1

Noul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, se scaldă în controverse. Bugetar de o viaţă întreagă, acesta are credite de sute de mii de euro, pe care le plăteşte dintr-o chirie de 5000 de euro pe lună percepută de la mama sa. Mama ministrului are un restaurant într-un imobil al fiului său, dar localul funcţionează fără autorizaţie. Explicaţiile lui Teodorovici nu se leagă.

Vezi şi: Teodorovici da explicatii in premiera despre averea sa si scandalurile din jurul acesteia

Prezent marţi seara la B1 TV, Eugen Teodorivici a declarat că mama sa a ieşit din afacerea cu restaurantul încă de anul trecut. "Mama mea a ieşit încă de anul trecut din această firma, unde a fost câteva luni de zile. Persoanele care închiriază acolo s-au întors în România după 20 de ani de zile. Acea firma plăteşte chirie lunară şi se împarte între mine şi fosta mea soţie şi împreună plătim creditul la banca", a declarat ministrul.

Doar că Teodorivici este contrazis de documente oficiale. Potrivit Registrului Comerţului, mama ministrului, Iulia Teodorovici, a fost acţionar majoritar la firma care administrează restaurantul, cu 55%, până pe 2 aprilie 2015. Cu doar o zi înainte, televiziunea Digi24 a trimis ministrului Finanţelor Publice o solicitare în care cerea răspuns la întrebarea de unde vin banii cu care achită credite de peste 800.000 de euro.

Vezi şi: Incredibil: Restaurantul mamei lui Teodorovici functioneaza fara autorizatie. Reactia ministrului

Restaurantul deţinut de mama ministrului până pe 2 aprilie nu a avut niciodată autorizaţie de funcţionare, motiv pentru care a fost amendat în repetate rânduri de poliţie. Oamenii legii au decis şi suspendarea activităţii restaurantului din acest motiv, dar localul a continuat să funcţioneze, ceea ce reprezintă deja un caz penal.

Vezi şi: Ministrul Finanţelor, donaţii către PSD şi PNL, sub nume fals

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.