Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AFI Cotroceni, după incendiu izbucnit la bucătăria unui restaurant: 'Pagubele materiale nu sunt însemnate'

Digi24
afi cotroceni incendiu

Incendiul de marți dimineață, de la mall AFI Cotroceni, a fost unul de mici dimensiuni și nu s-a manifestat cu flacără deschisă, informează reprezentanții centrului comercial, adăugând că pagubele materiale nu sunt însemnate. Echipe specializate vor stabili cauza producerii incendiului.

”Marți dimineață, în AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial. Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată”, transmite Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Citește și: Ce așteptări are ministrul Justiției de la noua conducere a CSM

Potrivit sursei citate, „pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate”, iar activitatea se desfășoară în mod normal la acest moment.

„Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, mai arată reprezentanții centrului comercial.

Un incendiu s-a produs, marți dimineața, la un mall din București, acesta manifestându-se la tubulatura exterioară a clădirii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) al Capitalei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.