Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afirmația halucinantă a candidatului AUR la Primăria Constanța: Cine are depresie nu a luat destulă bătaie când era mic

facebook
ovidiu cupsa aur

Derapaj halucinant al candidatului susținut de AUR la Primăria Constanța. Acesta spune că depresia nu trece cu tratament de specialitate, ci cu agresiune.

Mai exact, Ovidiu Cupșa susține că un român diagnosticat cu această afecțiune „nu a luat destulă bătaie când era mic”. Declarația lui are loc în contextul în care România se confruntă cu un val alarmant de violență domestică și cazuri de depresie.

Ovidiu Cupșa a minimalizat afecțiunea medicală reprezentată de depresie și a declarat că pe vremea lui ea ”se trata cu bătaie”.

„Pe vremea noastră se trata depresia cu o bătaie”

„Ca și aia, să dea primăria bani pentru depresivi, era un proiect din ăsta pe care l-a făcut cineva (un proiect al unui consilier local PSD, aprobat cu unanimitate de CL, pentru ca un anumit număr de ședințe de terapie ale constănțenilor cu afecțiuni medicale să fie decontate de primărie în baza unei recomandări a specialiștilor, n.r.).

Domnule, dacă ești depresiv, trebuie să vină primăria să îți dea niște bani să nu mai fi depresiv. N-ai luat destulă bătaie când erai mic dacă… Știți că pe vremea noastră se trata depresia cu o bătaie. Acuma gata, toți sunt depresivi, și tinerii sunt depresivi, și toată lumea e… Doamne… sunt depresivi.

Ia să vină primăria să îmi dea niște bani că sunt depresiv acuma, da?”, a spus Ovidiu Cupșa într-o postare live pe Facebook.

Într-un comentariu pe Facebook, Cupșa și-a reiterat părerea despre bătaie: „Bătaia e ruptă din rai”.

Depresia este una dintre cele mai grave afecțiuni, care face 800.000 de victime anual și care, conform Organizației Mondiale a Sănătății, va fi una dintre principalele cauze de mortalitate începând cu anii 2030.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.