Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Africa de Sud a înregistrat în ultimele 24 de ore o creştere record a numărului de cazuri de Covid-19, totalul ajungând la 40.792

Operation World
Africa de Sud

Africa de Sud a înregistrat în ultimele 24 de ore o creştere record a numărului de cazuri de Covid-19, totalul ajungând la 40.792, potrivit The Guardian, potrivit news.ro.

Autorităţile au raportat 3.267 de noi cazuri, acesta reprezentând cel mai mare număr de la începutul epidemiei în ţară. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate şi 56 de decese, bilanţul fiind acum de 848.

Mai mult de jumătate dintre cazuri au fost înregistrate în regiunea Cape.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

Africa de Sud este cea mai afectat ţară de pe continent. Pe 27 martie, preşedintele Cyril Ramaphosa a impus măsuri de izolare pentru a încerca stoparea răspândirii noului coronavirus. Recent, el a permis repornirea economiei.

La nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus în Wuhan (China) la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 6,6 milioane de cazuri şi mai mult de 391.000 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.