Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agent Green CRITICĂ OUG referitoare la intervenţia de urgenţă în cazul urşilor: 'Va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovaţi'

ursi

Organizaţia de protecţia mediului Agent Green a transmis, miercuri seară, că OUG referitoare la intervenţia de urgenţă în cazul urşilor va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovaţi. Organizaţia a lansat o petiţie şi anunţă că va lupta pe toate căile legale pentru a opri actul normativ, anunță news.ro.

”OUG-ul aprobat astăzi de Guvernul României va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovati. Agent Green va folosi toate căile legale pentru a opri acest OUG”, a anunţat, meircuri seară, organizaţia, într-o postare pe Facebook.

Organizaţia a distribuit şi petiţia intitulată ”STOP vânătorii de trofee” care a strâns deja peste 50.000 semnături.

Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă cu metodele de intervenţie imediată pentru specia de urs brun, a anunţat miercuri premierul Florin Cîţu. El a adăugat că Ministerul Mediului trebuie să vină cu o strategie pe termen lung cu privire la controlarea populaţiei de urşi şi am putea avea implementată această strategie în cel mult un an. "Scopul acestei OUG este salvarea vieţii oamenilor şi salvarea bunurilor create de om", a afirmat secretatul de stat în Ministerul Mediului Robert Szep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.