Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ai un copil in tara? Acesta poate primi lunar cate un tichet in valoare de 150 lei, daca face sport de performanta!

Inquam Photos/ Octav Ganea
Constantin-Bogdan Matei
Senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului și Sportului, a anunțat că marți, Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, propunere legislativă a cărei inițiator este și care prevede că MTS acordă sportivilor de performanţă tichete valorice lunare de 150 de lei, utilizabile pe teritoriul României. Legea a fost adoptată cu 142 de voturi ‘pentru’, un vot contra si 87 de abțineri.
„Copiii şi juniorii legitimaţi la structurile sportive care practică sportul în mod organizat cu scop în participarea la pregătire, competiţii sportive naţionale şi internaţionale oficiale sunt consideraţi sportivi de performanţă şi beneficiază lunar de un stimulent financiar sub forma tichetelor valorice, denumite tichete de sportiv de performanţă”, se precizează în propunerea legislativă.
”Proiectul de lege al cărui inițiator sunt și la care am muncit în ultima perioadă, prin care am propus ca fiecare copil sau junior, legitimat la structurile sportive, să primescă “tichete de sportiv”, în valoare de 150 de lei/lună, a trecut astazi de Camera Deputaților,acolo unde am primit sprijinul întregii echipe PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.