Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru: 'Klaus Iohannis, candidatul-speriat-că-nu-prinde-turul-doi'

arhiva personala
Aida Căruceru

Deputatul Aida-Cristina Căruceru, secretar al Comisiei juridice, de disciplină și imunități și vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați: „Începutul toamnei și apropierea campaniei electorale au scos la iveală tot ce este mai urât din Klaus Iohannis.”

Deputatul PSD Aida-Cristina Căruceru a vorbit despre posibilele motive ale comportamentului președintelui Klaus Iohannis: „Poate că președintele reacționează mai rău decât alți oameni la finalul vacanței de vară, deși nu ar avea de ce... el fiind într-o continuă vacanță! Poate că președintele este speriat că USR îi va sufla postul și va pierde intrarea în turul 2 în fața lui Dan Barna! Poate că de aceea este și singurul candidat în funcție care a umplut țara de bannere...Cert este că șeful statului a venit din SUA chitit să dea foc țării! Mai întâi, a anunțat că refuză remanierea propusă de PSD, fără să ofere nici măcar un pretext, un motiv cât de simplu. Așa cum chiar Constituția îi cerea! Pur și simplu a decis să se comporte discreționar, ca un adevărat dictator, și nu ca un președinte de republică europeană. Apoi, a refuzat, împingând termenele legale la maximum, să spună ce decizie ia în legătură cu propunerile pentru miniștrii interimari, aruncând România în blocaj. Fără să îi pese vreun moment de stabilitatea țării, făcând abstracție de faptul că nici măcar aliații săi nu se înghesuie la guvernare, Klaus Iohannis caută să dea jos Guvernul. Cu orice risc și cu orice cost! Doar pentru a "demonstra" românilor că el este mai anti-pesedist decât Barna! Cred cu tărie că un mandat de Președinte nu trebuie obținut prin sacrificarea țării tale, ... dar eu nu sunt atât de cinică precum se dovedește a fi Klaus Iohannis.”

Citește și: Mihai Fifor explică de ce nu se pot vedea toate investițiile realizate de Guvern

În concluzie, deputatul pune în perspectivă faptul că: „PSD a fost, este și va fi un partid responsabil. Vom merge în Parlament, cu o nouă structură a Executivului, care va face actul de guvernare mai simplu și mai ușor de îndeplinit pentru români. Nu o facem pentru că așa vrea Klaus Iohannis, ci pentru că, spre deosebire de Klaus Iohannis, candidatul-speriat-că-nu-prinde-turul-doi, nouă ne de pasă de România!”, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.