Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru (PSD): Elevii olimpici vor putea primi, în sfârșit, premiile pe care le merită

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD Aida Căruceru a anunțat, în plenul Camerei Deputaților, că parlamentarii social democrați susțin inițiativa legislativă care permite ca elevii care obțin rezultate bune la Olimpiadele școlare să poată fi premiați de către Consiliile Județene.

Aida Căruceru a susținut că astfel se corectează o mare nedreptate, în condițiile în care primăriile orașelor sau comunelor sărace nu mai rămâneau cu fonduri suficiente și pentru premierea elevilor olimpici.

"Sunt mii de copii în România care merită să fie premiați la școală, dar pentru care nu se găsesc niciodată fonduri de premiere pentru că școlile lor se află în comune sau orașe prea sărace ca să mai aibă bani și de premii. Performanța acestor copii rămâne nepremiată și încet-încet ei încep să creadă că munca și eforturile lor rămân neobservate și, pe cale de consecință, refuză să se mai străduiască. Și astfel avem toți de pierdut: comunitățile locale, județele, întreaga societate", a declarat, de la tribuna Camerei Deputaților Aida Căruceru.

Ea a mai afirmat că atunci când vine vorba despre elevii român propoziția: “Nu avem bani!” nu ar mai trebui rostită niciodată, iar implicarea Consiliilor Județene în premierea elevilor merituoși va duce la creșterea implicării acestora în actul educațional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.