Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru (PSD): Guvernarea PNL, o ruletă administrativă pe care PNL o joacă zi de zi, miza fiind viața și nivelul de trai al românilor

Facebook
Aida Căruceru

Deputatul PSD București, Aida Căruceru a declarat că acțiunile liberalilor denotă faptul că PNL este întruchiparea “foamei de putere și a inconsecvenței politice” în condițiile în care partidul care guvernează acum România fie solicită organizarea de alegeri anticipate, pentru a avea majoritate confortabilă în Parlament, fie spune că are deja majoritatea pentru a respinge moțiunea de cenzură anunțată de PSD.

“PNL este fie cel mai inconsecvent partid, fie cel mai avid de putere. Iată cum se dovedește foamea de putere pe care o întruchipează liberalii: Anunță public că vor alegeri anticipate, pentru că vor o majoritate solidă, confortabilă, care să conducă România. Apoi când sunt întrebați despre ce se va întâmpla cu moțiunea de cenzură depusă de PSD, tot liberalii susțin că au majoritate în Parlament pentru a respinge demersul. Se încurcă în minciuni! Totuși, cum rămâne cu majoritatea: există sau nu?”, declară Aida Căruceru.

Deputatul PSD de București mai susține că această inconsecvență a liberalilor se vede și în actul de guvernare, care este o serie haotică de măsuri. “Mai gravă decât inconsecvența politică este inconsecvența la guvernare. De fapt, întregul act de guvernare pare o serie de acțiuni haotice, care nu sunt gândite și care nu sunt organizate. Este practic, o ruletă administrativă, pe care PNL o joacă zi de zi, miza fiind viața și nivelul de trai al românilor”, mai afirmă Aida Căruceru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.