Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru (PSD): PNL trebuie să voteze la vedere Guvernul Cîțu dacă vrea să fie responsabil în timpul celei mai grele crize care amenință România

Facebook
Aida Căruceru

Deputatul PSD de București Aida Căruceru cere parlamentarilor PNL să voteze la vedere Guvernul Cîțu, pentru a da un mesaj de responsabilitate în fața celei mai grave crize de sănătate care amenință țara noastră în ultimii 30 de ani, pe fondul pandemiei de Coronavirus.

“Cu excepția PNL, toate formațiunile politice au ajuns la concluzia pe care PSD o enunță de mai multe săptămâni: Sănătate înainte de toate, nu anticipate! Dar PNL se încăpățnează să se rupă de problemele reale ale cetățenilor, liberalii și Iohannis fiind singurii care insistă cu alegerile anticipate în timp ce românii se tem de boală. PSD nu va întârzia în niciun fel votul de învestitură, acesta este deja fixat. PSD va asigura cvorumul, tocmai pentru că suntem responsabili și nu ne jucăm cu viața românilor. În acest context, le solicit public parlamentarilor liberali să voteze la vedere, pentru a demonstra adevăratele intenții în ceea ce privește învestirea Guvernului Cîțu. Ar fi primul semnal că sunt cu adevărat serioși în legătură cu Guvernarea”, a declarat deputatul PSD de București Aida Căruceru.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel SPULBERĂ mitul spirtului: 'NU dezinfectează, iar vitamina C nu te salvează de coronavirus'

Ea a mai susținut că PNL trebuie să renunțe la jocul anticipatelor și să-și instaureze un guvern cu puteri depline care poate lua măsurile necesare în această situație.

“Guvernul Cîțu este un guvern care NU merită votat, un guvern foarte slab. În același timp, ne aflăm într-o situație excepțională în care este posibil ca Parlamentul să nu se mai poată întruni din cauza măsurilor de siguranță provocate de amenințarea coronavirus. Un guvern interimar și un Parlament care nu se poate întruni ar fi o catastrofă pentru România în acest context extrem de delicat. De aceea, este datoria PNL să facă tot ce le stă în putere să învestească un Guvern, nu să joace la ruletă sănătatea cetățenilor”, a mai spus Aida Căruceru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.