Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajax Amsterdam a pierdut cu Chelsea Londra, scor 0-1, în Liga Campionilor: Răzvan Marin a fost rezervă, Ovidiu Hațegan a arbitrat

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam, cu Răzvan Marin rezervă, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chelsea Londra, într-un meci din grupa H a Ligii Campionilor, arbitrat de Ovidiu Haţegan.

Golul a fost marcat de Batshuayi, în minutul 86.

Centralul Ovidiu Haţegan a fost ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitru de rezervă a fost Sebastian Colţescu.

Citește și: Plecare de răsunet de la PRO TV! Cine părăseşte postul după 15 ani

Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două echipe s-au blocat reciproc. Singura șansă importantă i-a aparținut lui Ajax, care a și marcat dar golul a fost anulat după analiza VAR. Extrema Quincy Promes înscrisese în minutul 36, după o centrare din partea dreaptă, dar după analiza arbitrajului video s-a semnalizat offside. Golul celor trei puncte pentru Chelsea a venit în minutul 86. Michy Batshuayi a înscris din interiorul careului, din pasa lui Christian Pulisic.

Citește și: Veriga lipsă a fost găsită! Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete/Cum a fost fabricat USR-ul

Într-un alt meci disputat miercuri de la 20:00, Red Bull Leipzig s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, în fața rușilor de la Zenit, în Grupa G. Oaspeții au deschis scorul în minutul 25, după un șut de la distanță al lui Yaroslav Rakitsky, dar Leipzig a întors după pauză. Konrad Laimer, minutul 49, și Marcel Sabitzer, minutul 59, au adus victoria nemților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.