Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajunsă pe locul 2 în lume, Arina Sabalenka îi avertizează pe jurnaliști: 'Dacă aveţi vreo întrebare politică, puteţi întreba WTA sau organizatorii turneului'

instagram
Aryna Sabalenka

Arina Sabalenka, actualul număr 2 mondial, i-a avertizat sâmbătă pe jurnalişti că de acum înainte va refuza să răspundă la orice întrebare politică, în special despre invazia rusă în Ucraina - cu complicitatea Belarusului - sau despre legăturile sale cu preşedintele belarus Alexander Lukaşenko, informează AFP.

La Roland Garros, jucătoarea belarusă nu s-a prezentat în două rânduri la conferinţa de presă de după meci, cu acordul organizatorilor, după ce a fost întrebată de mai multe ori pe aceste subiecte, scrie news.ro.

"Sunt aici pentru a vorbi doar despre tenis", a declarat Sabalenka la conferinţa de presă premergătoare turneului de la Wimbledon. “Vă rog să respectaţi acest lucru. Dacă aveţi vreo întrebare politică, puteţi întreba WTA sau organizatorii turneului, ei vă vor trimite transcrieri ale răspunsurilor mele la turneele anterioare".

Întrebată despre primirea la care se aşteaptă din partea publicului londonez, Sabalenka, una dintre favorite alături de Iga Swiatek şi Elena Rîbakina, a declarat că nu se "aşteaptă la nimic". "Sper doar că mă vor susţine aşa cum au făcut-o în anii precedenţi. Atâta tot. Sunt destul de sigură că, dacă voi juca cel mai bun tenis al meu, mă pot descurca foarte bine la Wimbledon".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.