Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajunsă primar, o fostă vedetă PRO TV anunță că demolează COTEȚELE din municipiul pe care îl conduce

Facebook

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, anunță că va demola cotețele din oraș. Edilul spune că în locul construcțiilor improvizate vor fi construite parcări și locuri de joacă.

Elena Lasconi a vizitat marți o zonă a orașului Câmpulung Muscel în care există mai multe adăposturi improvizate pentru animale.

Citește și: Florin Cîțu, prins cu minciuna! ‘Face economii pe seama salariaților aflați în linia întâi în lupta cu epidemia Covid-19’

Edilul șef a anunțat că toate construcțiile insalubre vor fi demolate și în locul lor vor fi construite un parc, locuri de joacă și parcări.

„Eu cred că așa trăiau strămoșii noștri în urmă cu mai bine de o sută de ani. Știu că obișnuința e a doua natură, dar, oameni buni, cât timp vom mai trăi printre gunoaie, noroaie, cotețe și cocini la bloc, culmea, în municipiu? Intenționez să demolez toate improvizațiile astea insalubre din Colonie și să facem spații verzi civilizate, locuri de joacă și parcări de bun simț. Sper să înțelegeți că lucrurile nu mai pot continua așa dacă ne dorim progres. Știu că mulți veți fi nemulțumiți, dar o să vedeți că o să fie bine”, a anunțat Elena Lasconi, după vizita din zona utilizată de crescătorii de animale.

Citește și: Avertisment de ultimă oră! ‘Cifrele analizei ministrului de Interne arată dezastrul din educație! Trebuie să aibă loc tragedii, ca în sănătate, pentru ca Guvernul să investească în învățământ?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.