Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea atac armat în Copenhaga în doar câteva ore. UPDATE

breaking

O persoană a fost rănită de gloanţe, iar doi poliţişti la mână şi, respectiv, la picior, în apropiere de sinagoga din Copenhaga, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, au informat mass-media daneze, citând surse din cadrul forţelor de ordine, scrie AFP, citată de Agerpres.

O eventuală legătură cu atacul soldat cu un mort şi trei răniţi în cursul după-amiezii asupra unui centru cultural din capitala Danemarcei unde se desfăşura o dezbatere despre islam şi libertatea de exprimare nu a putut fi stabilită.

Veyi și: ALERTĂ - Atac armat în Danemarca. Caricaturist vizat

UPDATE 1: Victima rănită în cursul atacului armat petrecut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în apropierea unei sinagogi din Copenhaga a încetat din viaţă, a anunţat poliţia într-o conferinţă de presă organizată duminică dimineaţă, potrivit AFP. Atacul armat s-a mai soldat cu rănirea a două persoane, doi membri ai trupelor de poliţie.

UPDATE 2: Poliţia din Copenhaga a deschis focul duminică dimineaţă în apropierea unei gări, lovind o persoană, la câteva ore după două atacuri armate care s-au soldat cu doi morţi şi cinci răniţi în capitala Danemarcei, scriu agenţiile internaţionale de presă. "Poliţia a deschis focul în gara Noerrebro. O persoană a fost atinsă. Starea sănătăţii necunoscută", a scris poliţia pe contul său de Twitter.

UPDATE 3: Poliţia din Copenhaga a deschis focul duminică dimineaţă în apropierea unei gări, lovind o persoană, la câteva ore după două atacuri armate care s-au soldat cu doi morţi şi cinci răniţi în capitala Danemarcei, scriu agenţiile internaţionale de presă. "Poliţia a deschis focul în gara Noerrebro. O persoană a fost atinsă. Starea sănătăţii necunoscută", a scris poliţia pe contul său de Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.