Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea cel mai mare lanț de magazine din România taie prețurile - Lista completă cu alimentele care se ieftinesc

newmoney.ro
preturi supermarket

Mega Image limitează adaosul comercial pentru produsele din coșul de bază, în conformitate cu OUG 67/2023 București, 2 august 2023 – Mega Image pune în aplicare limitarea adaosului comercial la maximum 20% pentru o serie de alimente de bază, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 67/2023. De la 1 august 2023, clienții pot găsi în toate magazinele Mega Image și Shop & GO din București și din țară produse din coșul de bază, la prețuri cu adaos comercial limitat.

Astfel, următoarele produse din coșul de bază vor avea aplicat adaos comercial limitat: pâine albă simplă (gramaj între 300 – 500 grame, fără specialități), lapte de vacă de consum (1 litru, grăsime 1,5%, cu excepția UHT), brânză telemea de vacă vrac, iaurt simplu din lapte de vacă (3,5% grăsime, gramaj maxim 200 grame), făină albă de grâu („000”, 1 kg), mălai (1 kg), ouă de găină (calibrul M, 10 bucăți), ulei de floarea-soarelui (1 litru), carne proaspătă de pui (pui întreg, tacâmuri de pui, pulpe pui întregi cu os şi aripi de pui, varianta standard), carne proaspătă de porc (carne porc lucru, pulpă porc cu os şi fără os, spată de porc), legume proaspete vrac (roşii, ceapă, castraveţi, fasole uscată, morcovi, ardei gras Bianca şi ardei capia), fructe proaspete vrac (mere roşii şi mere golden, prune, pepene roşu, struguri de masă), cartofi proaspeți albi vrac, zahăr alb tos (1 kg). Lista completă a produselor și a mărcilor selectate de Mega Image poate fi consultată aici.

Toate aceste produse vor fi semnalizate corespunzător și la raft, pentru a oferi o experiență ușoară și transparentă la cumpărături, în toate magazinele din rețeaua Mega Image. „Avem angajamentul să oferim clienților produse de calitate la prețuri bune, produse locale care susțin un stil de viață sănătos și echilibrat, alături de o experiența completă la cumpărături, prin specificul și formatul magazinelor noastre. Aplicarea prevederilor ordonanței de urgență guvernamentală contribuie la întărirea eforturilor noastre din ultimul an de a veni în întâmpinarea clienților care acordă din ce în ce mai multă atenție raportului calitate preț, în contextul economic cu multe provocări”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image. Produsele din coșul de bază care beneficiază de aplicarea adaosului comercial limitat se află în afara promoțiilor săptămânale oferite în mod uzual clienților magazinelor Mega Image și Shop&Go.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.