Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea fost director al SIE se alătură PP-USL, partid fondat de Dan Voiculescu

PPUsl
PPUsl

Cătălin Harnagea, fost director al Serviciului de Informații Externe (SIE), s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Este al doilea fost director al SIE care se alătură PP-USL, după Teodor Meleșcanu.

Citește și: SURSE - S-a bătut palma: când vor avea loc alegerile locale

”Fost jurnalist, Cătălin Harnagea a fost directorul SIE între 1997 și 2001, având și o bogată experiență politică. În prezent este directorul general al Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, RoAid.

„Sunt convins de proiectul umaniștilor și de modul lor de a face politică. Avem aceleași principii, împărtășim aceeași viziune, asumăm că promovarea valorii umane este fundamentală. Consider că în acest moment este nevoie în politica românească de un suflu nou, de profesioniști capabili să construiască, să găsească soluții și din piatră seacă, nu să se vaite că alții nu și-au făcut treaba. Umaniștii serioși și competenți pot construi proiecte concrete esențiale pentru dezvoltarea României.”, a precizat noul membru al PPU (social-liberal).

Cătălin Harnagea va prelua conducerea filialei Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) din Sectorul 1.”, arată PP-USL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.