Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea ultimatum al lui Ciolacu pentru Cîrstoiu (video)

cotidianul.ro
Catalin Cirstoiu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că cel târziu lunea viitoare va avea o discuție în trei cu liderul PNL Nicolae Ciucă și cu candidatul alianței la primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, privind calea de urmat, după ce Cîrstoiu a fost acuzat de incompatibilitate și este așteptat să-și clarifice situația într-o conferință de presă:

- ”Dl Cîrstoiu trebuie să iasă, să țină o conferință de presă, așa cum am convenit cu domnia și cu dl Ciucă, și să clarifice toate aspectele apărute în spațiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru”

- „Nici nu retragem pe cineva dintr-o cursă, nici nu-i retragem cuiva sprijinul politic. Toți trei am convenit un lucru, la fel vom avea toți trei o întâlnire și vom decide ce este de făcut”

- „Părerea mea este că această conferință trebuia făcută deja. Urmează să avem o discuție comună cu dl Ciucă și dl Cîrstoiu. Eu mâine voi pleca la Argeș, dl Ciucă la Sălaj și Maramureș, presupun că cel târziu luni va avea loc aceasta discuție”

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.