Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alți trei bebeluși au fost internati la Spitalul Alexandrescu din București: Numărul micuților confirmați cu stafilococ auriu a ajuns la 23

bebelusi

Încă trei bebeluşi, născuţi la Maternitatea Giuleşti şi internaţi în cadrul Spitalului „Grigore Alexandrescu”, au fost confirmaţi cu infecţia stafilococ auriu meticilino rezistent, în total numărul acestora ajungând la 23.

În cursul zilei de miercuri, alți doi copii s-au prezentat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, cu piodermită, respectiv otită. Potrivit unei informări transmise de Spital, în total sunt 15 copii internați, dintre care 11 sunt confirmați, iar pentru patru culturile sunt în lucru. Acești copii provin de la Maternitatea Giulești, informează, mediafax.

În total, sunt 23 de cazuri cu stafilococ auriu confirmate, mai arată sursa citată.

Primele rezultate ale analizelor de la Maternitatea Giulești, transmise publicității vineri seară, arată că a fost depistat stafilococ auriu pe scutecul unui copil internat într un salon de normoponderali, dar s-au găsit și germeni mezofili și hemolitici într-un salon de lăuze, arată Ministerul Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.