Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al treilea şi ultimul sezon 'The Kominsky Method' va fi lansat în luna mai

variety.com
The Kominsky Method serial

Al treilea şi ultimul sezon al serialului „The Kominsky Method”, cu Michael Douglas în rol principal, va fi lansat de Netflix la finalul lunii mai, informează News.ro.

Din distribuţia noului sezon fac parte Kathleen Turner, Sarah Baker, Paul Reiser, Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers şi Haley Joel Osment.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

„The Kominsky Method” este creat de Chuck Lorre, care este şi producător executiv împreună cu Al Higgins şi Douglas, şi e produs de Chuck Lorre Productions Inc. în asociere cu Warner Bros. Television.

Sezonul al treilea va fi disponibil pe platformă din 28 mai.

În luna septembrie a anului trecut a fost anunţat că actorul Alan Arkin, care juca alături de Michael Douglas, renunţă la serial. Rolul impresarului Norman Newlande i-a adus lui Arkin câte două nominalizări la premiile Emmy şi la Globurile de Aur.

Douglas a primit în 2019 un Glob de Aur pentru rolul profesorului Kominsky, iar în acelaşi an „The Kominsky Method” a primit trofeul pentru cel mai bun serial de comedie. La premiile Primetime Emmy, producţia a primit în total 6 nominalizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.