Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALARMĂ după mandatul emis pe numele lui Plahotniuc. AVERTIZARE: Există posibilitatea unui CONFLICT ARMAT

Jurnal.md
armata rusa in transnistria

Liderul partidului democrat din Moldova, mogulul Vlad Plahotniuc, a fost recent acuzat de tentativă de omor în Rusia. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar o judecătorie raională din Moscova a emis un mandat de arestare, susţine presa rusă. Realizatorul TV Octavian Hoandră a atras însă atenția şi susţine că odată cu arestarea lui Plahotniuc, Republica Moldova este într-un pericol grav, existând pericolul unui conflict armat în Transnistria.

”Vreau să atrag atenția că este știrea momentului, este o știre uriașă. Asta poate schimba complet geografia locului. Să vedem cine este Plahotniuc. Este proprietarul Republicii Moldova. E băgat în tot felul de afaceri. Nu există om mai bogat ca el”, a declarat Octavian Hoandră, la Realitatea TV.

Se știa că Plahotniuc are o relație bună cu Moscova și cu Putin, subliniază jurnalistul, iar ceea ce evdem acum ne dovedește că nu este chiar așa, el fiind urmărit pentru tentativă de crimă.

”Trebuie să ne facă să ne gândim că avem un conflict înghețat în Transnistria, or, dacă relațiile lui Plahotniuc cu Moscova nu mai sunt valabile, atunci se poate întâmpla orice. Probabil acum se fac calcule și există posibilitatea unui conflict armat în Transnistria. Ne întrebăm de ce nu se vorbește despre asta. Majoritatea presei este a lui Plahotniuc. Republica Moldova este într-un pericol grav”, a atras atenția Hoandră.

Citeşte şi: Igor Dodon, LOVITURĂ de graţie pentru Băsescu: 'Există solicitări de declarare PERSONA NON GRATA' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.